Felvételi tájékoztató
Ma 2018. 5. 23, szerda, Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról Aktuális Felvételi tájékoztató
Felvételi tájékoztató

Olyan diák vagy, aki szívesen lenne egy remekül működő közösség tagja? Szereted az idegen nyelveket? Szívesen tanulnál Interaktív tananyagokat? Szereted a sportokat? Szívesen méreted meg magad minden területen? Amennyiben ezekre a kérdésekre a válaszod: IGEN, akkor itt a helyed a szerencsi Bocskai István Gimnázium és Szakközépiskolában.

 

 

A gimnázium Dél-Zemplén központjában, a város szívében várja a hatodikos és nyolcadikos diákokat. Az angol nyelvi tagozatra jelentkező tanulóknál a központi írásbeli vizsgán nyújtott teljesítményt, a többi tagozat esetében pedig az általános iskolában elért tanulmányi eredményeket vesszük figyelembe.

  

Érdeklődési körödnek megfelelően számos gimnáziumi képzés áll rendelkezésedre: angol, német, matematika, informatika, biológia, ének és zongora – modern tánc és néptánc, rendészeti és általános tagozaton bővítheted tudásodat. Szakközépiskolai tagozatunkon kereskedelmi marketing és üzleti adminisztrációs képzésben vehetsz részt.

 

A kimerítő tanulás után jöhet a feltöltődés. Diákjaink térítésmentesen vehetik igénybe az iskola műfüves futballpályáját, teniszpályáit, atlétikai pályáját, kosárlabda pályáját, szaunáját és kondicionáló termét. Az iskola szomszédságában található a Városi Uszoda, amely szintén várja a sportolni vágyó diákokat. Délutáni foglalkozás keretében tagja lehetsz iskolánk kosárlabda csapatának, néptánc csoportjának, énekkarának.

 

Amennyiben iskolánk felkeltette érdeklődésed, gyere el hozzánk nyíltnapjainkra, december 10-én és január 8-án, amikor személyesen is meggyőződhetsz az iskola által nyújtott lehetőségekről és a bocskais diákéletbe is betekintést nyerhetsz!

TAGOZATKÓDOK

 

GIMNÁZIUMI KÉPZÉS:

 

HATOSZTÁLYOS TAGOZAT 01

ÁLTALÁNOS TAGOZAT 02

RENDVÉDELMI TAGOZAT 04

ANGOL NYELVI TAGOZAT 05

MATEMATIKA TAGOZAT 06

NÉMET NYELVI TAGOZAT 07

INFORMATIKA TAGOZAT 08

BIOLÓGIA TAGOZAT 09

 

 

SZAKKÖZÉPISKOLAI KÉPZÉS 03
11.évfolyamtól kereskedelmi-marketing, üzleti adminisztrációs alapozó oktatás