Alkalomszerű mozgásos tevékenység, Gólyatábor - 2014. augusztus 27.
Ma 2024. 4. 26, péntek, Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Alkalomszerű mozgásos tevékenységek Alkalomszerű mozgásos tevékenység, Gólyatábor - 2014. augusztus 27.
Alkalomszerű mozgásos tevékenység, Gólyatábor - 2014. augusztus 27.

 "Jó,jobb és minden éven csak egyre jobb!"

A képek már magukról beszélnek...Idén is a hangulat valahol a fergeteges és a csodálatos közt ingázott, a már lassan hagyománynak számító bocskais gólyatáborban. 
Egyre több leendő diákunk érez késztetést arra,hogy eljöjjön, és kiélvezze az utolsó töredékét még a nyári szünetnek.
Ha úgy gondolod, hogy téged ez nem érdekel és már semmi új feladatot nem tudnak neked mutatni, akkor biztos nem élveznéd, ha az egész osztály egy nagy körzőt alkotva gabonaköröket rajzol, vagy hős várvédőként harcolni és Rákóczi nyomdokaiba lépni, vakon házat építeni, kötelet húzni, egy maratoni fekete-fehér-igen-nem partyban résztvenni, az nem nagy durranás, talán  ha lufit kergetnél egy szál fakanállal az sem izgatna. Amennyiben nem szeretsz nyílvánosan a saját feldolgozásotokat, vagy a legnagyobb slágereket hamisabban, és még annál is hamisabban elénekelni, ami már botrányos, de mégis fantasztikus érzés, akkor ez egy tényleg  nem neked való szórakozás és inkább maradj otthon, nézd a TV-t...
De ha megragadt a  gondolataid közt, és ellanálhatatlan vágyat érzel arra, hogy elgyere és kipróbáld az osztálykovácsoló feladatokat, megismerkedj az új iskoláddal és azokkal a diákokkal, akikkel éveken keresztül írjátok majd a közös történeteiteket és megismernéd az osztályfőnöködet is, akinek már az első nap az idegeire mehetsz, akkor itt a helyed, mert ezt a tábort  pont neked találták ki! Ez egyáltalán nem a szívatásról szól és semmi sem kötelező, de valamit ki nem próbálni öreg hiba, mert csak egyszer van alkalmad, mint leendő elsős,hogy részt vegyél rajta! Ééééés... Ne izgulj! Bármi történik is, köztünk marad! :)
 
Toplenszki Zalán 10.a
 
A rendezvény a TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0394 "Innováció a Bocskaiban" című projekt keretében valósult meg.