Sportbemutatóval egybekötött nyílt nap - 2014. december 9.
Ma 2024. 6. 16, vasárnap, Jusztin napja van.
Holnap Laura napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Alkalomszerű mozgásos tevékenységek Sportbemutatóval egybekötött nyílt nap - 2014. december 9.
Sportbemutatóval egybekötött nyílt nap - 2014. december 9.

Az intézmény aulájában megtartott ismertetőn Gál András főigazgató szólt azokról a kiemelkedő eredményekről, amelyeknek köszönhetően a szerencsi gimnáziumba hosszú évek óta többszörös a túljelentkezés. Elhangzott, hogy az egyetemi, főiskolai felvételi eredmények alapján a Bocskai a vegyes gimnáziumok rangsorában évek óta az élmezőnyben szerepel, ami a diákok szorgalmát és a pedagógusok felkészültségét bizonyítja. A kiválóan felkészült pedagógusok lelkiismeretes munkájának köszönhetően a végzős diákok körében az országos és a megyei átlagot jelentősen meghaladva nyolcvan százalékos a továbbtanulási arány. A nyílt napra látogatók között nagyobb számban érkeztek a környező településekről, akik betekintést nyerhettek az oktatási intézmény mindennapi életébe.

A rendezvény a TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0394 "Innováció a Bocskaiban" című projekt keretében valósult meg. A program során az iskola diákjai bemutatót tartottak övédelemből, kosárlabdából, illetve bemutatkozott az iskola néptánc csoportja és énekkara is.

Forrás: szerencsitv.hu