Magyar és idegen nyelvű szavalóversenyeken is jók vagyunk
Ma 2024. 3. 29, péntek, Auguszta napja van.
Holnap Zalán napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról Tanulmányi versenyek Versenyeredmények Magyar és idegen nyelvű szavalóversenyeken is jók vagyunk

altA Szent Márton Katolikus Gimnázium (Szikszó) 2016. november 23-án rendezte meg hagyományos régiós és határon túli, középiskolásoknak meghirdetett szavalóversenyét a szeretet témakörében. Iskolánkat Juhász Vince 10. A osztályos tanuló képviselte, aki a kiemelkedő 2. helyezést szerezte meg.  Felkészítő tanára Gazdóf Miklósné volt.
A Jedlik Ányos Tudományos Ismeretterjesztő Társaság november 24-én rendezte meg idegen nyelvű szavalóversenyét a B-A-Z megye középiskolás diákjai számára a miskolci Zrínyi Ilona Gimnáziumban. A versenyen angol, német és francia nyelven előadott verssel lehetett indulni, amelynek a témája ebben a tanévben az „Ünnepek jegyében” fogalmazódott meg. Tanulóink az idén is elismerésre méltó eredményt értek el: német nyelvből Kiss Kamilla 11. H osztályos tanulónk III. helyezést, angol nyelvből Török Róbert 11. H osztályos tanuló IV. helyezést és Burkus Lilla 9. H osztályos diáklány a megérdemelt V. helyet szerezte meg. A tanulókat Pajuf Izabella, Jurák Józsefné és Novákné  Váradi Judit készítette fel. Köszönjük a tanulók és a kollégák lelkiismeretes munkáját!

alt