Ballagás a Gimnáziumban
Ma 2024. 3. 29, péntek, Auguszta napja van.
Holnap Zalán napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról Aktuális Ballagás a Gimnáziumban

2018-ban is elérkeztünk a tanév legnemesebb eseményéhez, a ballagáshoz. Az igazi ünnepet megelőzően a diákok szerenádot adtak tanáraiknak, majd péntek délelőtt a hagyományoknak megfelelően kreatív jelmezekbe öltözve vonultak végig a városon a bolondballagás keretében.

Szombaton érkezett el az ünnepélyes búcsúzás tetőfoka, amely délelőtt 10 órakor vette kezdetét, a kivetítéssel, melyben a szülők büszkén szemlélhették meg gyermekeik négy év alatt elért teljesítményét. A kivetítést követően a ballagók énekszóval járták körbe az általuk szeretett gimnázium épületét.

A 11. évfolyam nevében Karasz Flóra megható szavakkal búcsúztatta el a végzős diáktársait, ezután a 12. évfolyam nevében Gál Réka búcsúzott el az itt maradó tanulóktól. Ezt követően a szalagkötések következtek, majd a Szerencsi Tehetségekért Alapítvány és Bocskai Alapítvány összesen 31 tanulót díjazott kiváló tanulmányi, valamint sport teljesítményéért.
A ballagást Kocsis Sándor címzetes esperes köszöntője, Koncz Ferenc országgyűlési képviselő beszéde, valamint Dr. Gál András, a gimnázium igazgatójának ünnepi gondolatai zárták. Zárásképpen Asszú Áron 11. A osztályos tanuló szaxofon kíséretével a végzősök igazgató úr és osztályfőnökeik vezetésével kivonultak a gimnáziumból.

A 11. évfolyam osztályfőnökei