Jótékonysági gólyabál
Ma 2024. 4. 27, szombat, Zita napja van.
Holnap Valéria napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról Aktuális Jótékonysági gólyabál

alt2018. november 16-án került megrendezésre a Bocskai István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium megújult diákönkormányzatának szervezésében a Jótékonysági Gólyabál, iskolánk életében immáron hatodik alkalommal. Az idei bál fő célja Kapus Krisztián támogatása, aki a szerencsi Bolyai János Katolikus Általános Iskola tanulója. Ennek érdekében a bál bevételéből származó pénzösszeg nagy részét felajánljuk a betegséggel küzdő diáktársunk számára.
A gimnázium aulája teljesen megtelt szórakozni vágyó, táncos lábú diákokkal, tanárokkal. Az estét Gazdóf Miklósné igazgatóhelyettes nyitotta meg, majd a diákönkormányzat vezetősége nevében Molnár Gergő, a diákönkormányzat elnöke mondott köszönetet azoknak, akik valamilyen formában részt vettek a bál megszervezésében, lebonyolításában. Ezután a Pretenders zenekar műsorát tekinthették meg a vendégek. A talp alá való élőzenét a Fortuna Team együttese szolgáltatta az este folyamán. A bálhoz hozzátartozott a tombolahúzás, amely során rengeteg értékes ajándék kisorsolására került sor, majd ezután egészen éjfélig folytatódott a mulatság.
Véleményem szerint a hagyományokhoz híven az idei gólyabál is jól sikerült, mindenki kiválóan szórakozott és remekül érezte magát. Ennek jegyében nagy reményt fűzök a februárban megrendezésre kerülő végzős bálhoz.

Molnár Gergő
a DÖK elnöke