Nyílt nap a Bocskaiban
Ma 2024. 7. 27, szombat, Olga napja van.
Holnap Szabolcs napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról Aktuális Nyílt nap a Bocskaiban

altA Bocskai István Katolikus Gimnázium 2021. november 10-én tartotta első nyílt napját. A környező iskolákból kb. 100-120 tanuló valamint szüleik tiszteltek meg bennünket bizalmukkal. A reggel Szarvas Péter atya köszöntőjével indult, majd Jakab Tamás igazgató úr mutatta be az iskola képzési struktúráját. Ezt követően kisebb csoportokba rendeződve tájékozódtak a tanulók a nyelvi tagozatról és az iskolánkban letehető Dexam nyelvvizsgáról, a technikumi képzésről, a Honvéd Kadét programról, az ÖkO-iskolai vállalásainkról és a PREMIER Művészeti Iskola tanszakairól. Közös programként a végzős rendész osztály önvédelmi bemutatója szolgált.
A vendég tanulók 2 iskolai tanórát látogathattak meg, melyet érdeklődésüknek megfelelően választottak ki. A messzebbről érkező tanulók megtekintették a tavaly felújított kollégiumot, ami esetlegesen a második otthonuk lesz.
Reméljük, a nyílt napra érkező tanulók, szülők kaptak annyi információt a Gimnáziumban folyó munkáról, hogy felelősségteljesen tudnak majd dönteni a továbbtanulásukkal kapcsolatban.
Garantáljuk, hogy mi jó választás vagyunk!