Az iskola jelene
Ma 2019. 9. 21, szombat, Máté napja van.
Holnap Móric napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról Az iskola jelene
Az iskola jelene
Szakgimnáziumi tantárgyak

 A felvételi előkészítőn érdeklődtek a szakgimnázium tantárgyairól:

  • Gépírás gyakorlata
  • Számítástechnikai alkalmazások az ügyfélszolgálatban
  • Ügyfélszolgálati kommunikáció
  • Ügyfélszolgálati kommunikációs gyakorlat
  • Ügyfélszolgálati ismeretek
  • Ügyfélszolgálati gyakorlat
  • Levelezési gyakorlat az ügyfélszolgálatban
  • Dokumentum- és adatkezelés az ügyfélszolgálatban
Bővebben...
 
Felvételi előkészítő, november 12.

altNagyon sok lelkes diák vett részt november 12-én,szombaton, az első felvételi előkészítő foglakozáson. Magyar nyelvből Balázs Beáta tanárnő, matematikából Jakab Tamás tanár úr, míg angol nyelvből Jurák Józsefné tanárnő és Sebestyén Amália tanárnő tartott órát. A következő foglalkozás november 16-án, szerdán, informatikából lesz, majd november 19-én, szombaton, ismét magyar nyelvből, matematikából, angol nyelvből, és a felmerült igénynek megfelelően német nyelvből fogunk felkészítést tartani az érdeklődő tanulóknak.

Bővebben...
 
Végzős diákok tankönyvleadása

Az én hibám miatt tévesen hangzott el a tankönyvek leadásának határideje.
Természetesen a szóbeli érettségi vizsgát követően kell leadniuk a végzős diákoknak az ingyen kapott tankönyveket.

Sikeres felkészülést kíván:
Bodnár György
igazgatóhelyettes

 
Április 4-től új órarend!

 Hétfőtől új órarend lép életbe, amely megtekinthető a jobb oldali hasábban, a Digitális napló, Osztályok órarendje menüpontban! A terembeosztás még nem végleges, azt hétfőn reggel az aulában tudjátok megnézni. Azt, hogy milyen tantárgyból kell készülni hétfőre, azt most is megtaláljátok! Jó tanulást!

 
Mikulásnap

 

altTáncos műsorokkal mutatkoztak be a végzős osztályoknak az első évfolyamos tanulók a Bocskai István Katolikus Gimnáziumban. Az iskolánkban már hagyománynak számító esemény keretében minden évben megrendezzük az újonnan érkezett diákok avatóját. A 7. H, a 9. A, 9.B, a 9. C., és a 9. rendészeti osztály egyesével, tánccal fejezte ki tiszteletét a 12. osztályosok előtt. A „kicsik” hetekig szorgalmasan gyakoroltak a bemutatóra. A szépen kidolgozott táncos produkciók mellett voltak, akik verssel és énekkel is készültek a különleges napra. Nem is maradt el a felsőbb évesek tetszésnyilvánítása, akik szaloncukrokkal honorálták a műsort. A zenés-táncos előadások végén a 7. és 9. osztályok eskütételére került sort, így már ők is teljes jogú Bocskais-diákoknak vallhatják magukat. 

Bővebben...
 
Szalagavató

 Szalagavató ünnepségünket 2014. október 18-án, szombaton 18 órai kezdettel tartjuk.

 
Jubileumi ünnepség a szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnáziumban

Kettős ünnepnek lehettünk részesei 2014. október 3-án, pénteken. Fennállásának 60 éves évfordulóját ünnepelte a gimnázium, a helyi Kisboldogasszony templom pedig felszentelésének 250. esztendejét.


Hosszú készülődés előzte meg a jubileumi alkalmat. Évkönyvet jelentettünk meg, melyben helyet kapott az iskola 60 éves története, volt kollégák visszaemlékezései, tanulóink eredményei és az iskola életének jellegzetes alkalmai. Egy irodalmi és egy rajz pályázat kertében arra ösztönöztük tanulóinkat, hogy tehetségüket megmutatva bizonyítsák azt, hogy értéknek tekintik, hogy ennek az iskolának a tanulói lehetnek.

Bővebben...
 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 3