Versenyeredmények
Ma 2024. 7. 27, szombat, Olga napja van.
Holnap Szabolcs napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról Tanulmányi versenyek Versenyeredmények
Versenyeredmények

alt

2023.02.10-én rendezték meg 23. alkalommal Putnokon a Tompa Mihály szavalóversenyt, amelyen a részvevőknek egy szabadon választott Tompa Mihály-verset kellett előadni, valamint egy magyar költő szabadon választott versét.
A 10. H osztályból két tanuló vett részt a versenyen, igen szép eredménnyel:
- Kadet Edit 3. helyezést ért el;
- Zinger Eszter különdíjas lett.
Felkészítő tanáruk: Köllő Helga tanárnő volt.

Bővebben...
 

altA tanulmányi versenyek között a legrangosabb verseny, az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny. Angolból Maczkó Balázs Árpád 12. A osztályos tanuló az OKTV-n a 19. helyet szerezte meg. Ilyen kiváló eredményt eddig még senki nem ért el iskolánkban, így nem véletlenül vagyunk nagyon büszkék végzős tanulónkra. Szeretettel gratulálunk e dicséretes eredményhez!

 

alt2022. január 24-én a Gazdálkodás és menedzsment ágazaton az érettségi utáni szakképzésben résztvevő 8 - 13. évfolyamos – tanuló sikeres alapvizsgát tett. Tanáraik lelkiismeretes munkája és a diákok szorgalma révén 4,37 átlagot értek el a független vizsgabizottság előtt. Gratulálunk a szép eredményhez.

Bővebben...
 

A Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége 2020. április 1-8. között szervezte meg a szokásos tavaszi országos Teöreök Aladár gépíróversenyt, melyen 3 diákunk írta meg otthonában a versenyszöveget.
Ebben a számban egy speciális programmal dolgoznak a diákok, akiknek tíz perc alatt kell a képernyőn látható szövegből minél többet lemásolniuk.
Dicséret illeti őket, hiszen a digitális oktatásban való helytállásuk mellett szorgalmasan készültek erre a megmérettetésre is. Büszkék vagyunk mindhármukra, és további sikereket kívánunk nekik, hiszen a verseny második fordulója szeptemberben várható.
Helyezettek ifjúsági kategóriában:
Bodnár Gábor II
Ficsor Erika III.
Pajkó Roland V.

Kovács Judit
felkészítő tanár

 

Sándor Árpád, a gimnáziumunk 10.A osztályos tanulója 4. helyezést ért el a Herba Medica Tanulmányi Versenyen, melyet a Szegedi Tudományegyetem gyógyszerész kara hirdetett meg.
A jelentkező 113 középiskolásnak a gyógynövényekről, gyógyszerészettel kapcsolatos ismeretekről állítottak össze a szervezők feladatokat. Két internetes fordulót követően a döntő a járványhelyzet miatt szintén online formában volt megtartva a döntőbe jutott 13 diáknak. Egy 85 kérdésből álló időzáras tesztet kellett a versenyzőknek kitöltenie, valamint egy előadást kellett beküldeniük. Tanulónk a napvédő készítményekről készítette az előadását. Sikeréhez ezúton is gratulálunk.

A videó ide kattintva megtekinthető 

 

 

 
« ElsőElőző123456KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 6