Versenyeredmények
Ma 2024. 4. 19, péntek, Emma napja van.
Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap
Versenyeredmények


A 2021/2022. tanév legsikeresebb tanulója
Írta: Szemán Artúr   
2022. június 27. hétfő, 08:54

altA tanulmányi versenyek között a legrangosabb verseny, az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny. Angolból Maczkó Balázs Árpád 12. A osztályos tanuló az OKTV-n a 19. helyet szerezte meg. Ilyen kiváló eredményt eddig még senki nem ért el iskolánkban, így nem véletlenül vagyunk nagyon büszkék végzős tanulónkra. Szeretettel gratulálunk e dicséretes eredményhez!

 
Sikeres ágazati alapvizsga a szakképzésben
Írta: Szemán Artúr   
2022. január 26. szerda, 08:57

alt2022. január 24-én a Gazdálkodás és menedzsment ágazaton az érettségi utáni szakképzésben résztvevő 8 - 13. évfolyamos – tanuló sikeres alapvizsgát tett. Tanáraik lelkiismeretes munkája és a diákok szorgalma révén 4,37 átlagot értek el a független vizsgabizottság előtt. Gratulálunk a szép eredményhez.

Bővebben...
 
Eredményeink az országos gépíróversenyen
Írta: Szemán Artúr   
2020. május 22. péntek, 09:55

A Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége 2020. április 1-8. között szervezte meg a szokásos tavaszi országos Teöreök Aladár gépíróversenyt, melyen 3 diákunk írta meg otthonában a versenyszöveget.
Ebben a számban egy speciális programmal dolgoznak a diákok, akiknek tíz perc alatt kell a képernyőn látható szövegből minél többet lemásolniuk.
Dicséret illeti őket, hiszen a digitális oktatásban való helytállásuk mellett szorgalmasan készültek erre a megmérettetésre is. Büszkék vagyunk mindhármukra, és további sikereket kívánunk nekik, hiszen a verseny második fordulója szeptemberben várható.
Helyezettek ifjúsági kategóriában:
Bodnár Gábor II
Ficsor Erika III.
Pajkó Roland V.

Kovács Judit
felkészítő tanár

 
Herba Medica Tanulmányi Verseny
Írta: Szemán Artúr   
2020. május 22. péntek, 09:48

Sándor Árpád, a gimnáziumunk 10.A osztályos tanulója 4. helyezést ért el a Herba Medica Tanulmányi Versenyen, melyet a Szegedi Tudományegyetem gyógyszerész kara hirdetett meg.
A jelentkező 113 középiskolásnak a gyógynövényekről, gyógyszerészettel kapcsolatos ismeretekről állítottak össze a szervezők feladatokat. Két internetes fordulót követően a döntő a járványhelyzet miatt szintén online formában volt megtartva a döntőbe jutott 13 diáknak. Egy 85 kérdésből álló időzáras tesztet kellett a versenyzőknek kitöltenie, valamint egy előadást kellett beküldeniük. Tanulónk a napvédő készítményekről készítette az előadását. Sikeréhez ezúton is gratulálunk.

A videó ide kattintva megtekinthető 

 

 

Módosítás dátuma: 2020. május 22. péntek, 09:54
 
Bocskais diákok a döntőben!
Írta: Szemán Artúr   
2020. február 19. szerda, 13:54

alt2020. január 31-én az egri Eszterházy Károly Egyetem által szervezett angol szépkiejtési versenyen a szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium három tanulója bejutott a döntőbe.
A rangos eseményt az Anglisztika és Amerikanisztika Intézet szervezte, az idei a 13. alkalom volt. A verseny két fordulóból állt. A benevezett diákok három ismert szövegből választhattak, amelyet az egyetemi zsűri előtt olvastak fel. Az a 15 diák, aki sikeresen továbbjutott a döntőbe, egy ismeretlen szöveget olvasott fel az intézet oktatóiból és hallgatóiból álló zsűri előtt.
Iskolánkból hárman is a bizonyíthattak a döntőben, remek teljesítményükkel dicsőséget szereztek iskolánknak: Halász Ivett 11/H, Szalánczi Ábel 11/A és Váraljai István 11/A osztályos tanulók.
Felkészítő tanáruk Jurák Józsefné.
Gratulálunk a versenyzőknek!

Bővebben...
 
« ElsőElőző123456KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 6