Hagyomannya teheto iskolai programok
Ma 2024. 4. 27, szombat, Zita napja van.
Holnap Valéria napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Hagyománnyá tehető iskolai programok
Hagyomannya teheto iskolai programok
Bocskai nap - 2014. december 19.

A TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0394. program keretében immár második alakommal került megrendezésre a Bocskai nap, amelyen a diákok színes programokon vehettek részt a tanítási órák helyett.

A programok között szerepelt többek között: Karácsonyi műsor, diákigazgató választás eredményhirdetése, központi vetélkedő, Mr. és Ms. Bocskai választás, sportprogramok. A program ideje alatt a kosárlabdázó fiataljaink mérhették össze tudásukat a hajdúböszörményi Bocskai Gimnázium diákjaival. Az egész napot a vidámság, a felhőtlen szórakozás járta át.

A programok végén egy közös ebéd után kezdhették meg a diákok a téli szünetet.

 

 

 
Bocskai nap - 2013. december 21.

A téli szünet előtti utolsó napon, 2013. december 21-én iskolánkban tanítás helyett színes programokkal vártuk iskolánk tanulóit. A nap eseményei a TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0394. projekt keretében valósultak meg.

A nap karácsonyi műsorral kezdődött, majd Dr. Gál András igazgató ismerette a 11. évfolyamos diákok közötti versengés eredményét. A kampány győztese a 11.B osztály lett, akik átvették az iskola kulcsát, jelképezve, hogy ezen a napon a diákoké a hatalom.

A karácsonyi műsor végén a diákok és a dolgozók által összegyűjtött adományok átadására került sor, majd megkezdődött az aktív program diákok és tanárok részére egyaránt.

A mozogni vágyók aerobik foglalkozáson, illetve futáson, és úszáson vehettek részt. Lehetőség volt erőnléti versenyen összemérni erejüket a fáradhatatlan diákoknak.

A 11.A osztály által szervzezett műveltésgi vetélkedőn észetornán vehettek részt a versenyezni vágyók.

A eseménydús napot közös ebéddel zárták a diákok.