Alkalomszeru mozgasos tevekenysegek
Ma 2024. 6. 16, vasárnap, Jusztin napja van.
Holnap Laura napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Alkalomszerű mozgásos tevékenységek
Alkalomszeru mozgasos tevekenysegek
Sportbemutatóval egybekötött nyílt nap - 2014. december 9.

Az intézmény aulájában megtartott ismertetőn Gál András főigazgató szólt azokról a kiemelkedő eredményekről, amelyeknek köszönhetően a szerencsi gimnáziumba hosszú évek óta többszörös a túljelentkezés. Elhangzott, hogy az egyetemi, főiskolai felvételi eredmények alapján a Bocskai a vegyes gimnáziumok rangsorában évek óta az élmezőnyben szerepel, ami a diákok szorgalmát és a pedagógusok felkészültségét bizonyítja. A kiválóan felkészült pedagógusok lelkiismeretes munkájának köszönhetően a végzős diákok körében az országos és a megyei átlagot jelentősen meghaladva nyolcvan százalékos a továbbtanulási arány. A nyílt napra látogatók között nagyobb számban érkeztek a környező településekről, akik betekintést nyerhettek az oktatási intézmény mindennapi életébe.

A rendezvény a TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0394 "Innováció a Bocskaiban" című projekt keretében valósult meg. A program során az iskola diákjai bemutatót tartottak övédelemből, kosárlabdából, illetve bemutatkozott az iskola néptánc csoportja és énekkara is.

Bővebben...
 
24 órás sportnap- 2014. október 9-10.

Október 9-10-én került megrendezésre a Bocskai István Katolikus Gimnáziumban a 24 órás sportnap a diákönkormányzat szervezésében, aminek keretében sokszínű sportágak közül választhattak a diákok, amiből az éjszakai labdarúgó bajnokság volt a legnépszerűbb. A rendezvény apropóját a gimnázium alapításának 60. évfordulója adta. Izgalmas volt az iskola falai között az éjszakai órákban ennyi diákot látni, akik közül a legvérmesebbek haza sem mentek, hanem az iskola kijelölt termeiben tudtak pihenni. Szerepelt a kínálatban zumba, ping-pong, tánc, sakk, kosárlabda, lábtenisz, street workout többet között. Bepillanthattak Aikido edzésre, pénteken kora délután pedig két volt bocskais diák street workout bemutatóját csodálhatták meg. A gimnázium diákönkormányzata ezúton is szeretné megköszönni minden segítőnek az aktivitását, annak reményében, hogy a jövőben is sor kerülhet ilyen rendezvényre.

A rendezvény a TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0394 "Innováció a Bocskaiban" című projekt keretében valósult meg.

 
Alkalomszerű mozgásos tevékenység, Gólyatábor - 2014. augusztus 27.

 "Jó,jobb és minden éven csak egyre jobb!"

A képek már magukról beszélnek...Idén is a hangulat valahol a fergeteges és a csodálatos közt ingázott, a már lassan hagyománynak számító bocskais gólyatáborban. 
Egyre több leendő diákunk érez késztetést arra,hogy eljöjjön, és kiélvezze az utolsó töredékét még a nyári szünetnek.
Bővebben...
 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 2