Iskola
Ma 2024. 3. 2, szombat, Lujza napja van.
Holnap Kornélia napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról

altTöbb mint 300 fő részvételével V. Végzős Bálját tartotta február 24-én a gimnázium.
Az aula díszítéséhez használt dekorációt a tizenkettedikes diákok és alsóbb éves segítőik napokon keresztül készítették, hogy a bálozók méltó környezetben érezhessék jól magukat, és meg kell hagyni, igazán kitettek magukért.
A táncos mulatságot fergeteges műsor vezette be a végzős tanulók közreműködésével, amiben Korda György, alias Kiss Martin (12 A), és Balázs Klári, alias Teleki Máté (12 A),  szórakoztatták az egybegyűlteket. Kovács Kristóf (12 A) szóló blokkjában énekelt és gitározott, Zakar Adrián pedig gitáron kísérte Erdei Helgát (12 Kgb).
A tombola főnyereményének, egy laptopnak, Toldi Boglárka 9 R osztályos tanuló örülhetett, mi többiek pedig tapsolhattunk.
A jó zenéről a Holdfény Duó, a jó hangulatról pedig a táncoló ifjúság gondoskodott.
A bál színvonalas megszervezéséért és megvalósításáért ismét köszönet illeti Jakab Tamás tanár urat, aki ezúttal is bebizonyította, hogy érdemes volt elindítani az immár öt éve tartó hagyományt.

Bővebben...
 

Fizika érettségi mérések leírása 2017

 

altÉvtizedes hagyomány, hogy minden évben megválasztjuk a nevelőtestület véleménye alapján magunk közül azt a pedagógust, aki nemcsak az adott évben, de évekre visszamenőleg is kimagasló munkát végez az iskolában.
A 2021/2022. tanév kiváló tanára Reményi Szabolcs igazgatóhelyettes kolléga lett. Sok szeretettel gratulálunk, és további eredményes munkát, jó egészséget kívánunk neki.

Bővebben...
 

Dobogós helyezés az OTP Bank által hirdetett versenyen

2010 szeptemberében az OTP Bank Északkelet-magyarországi régiója öt megye (Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye) középfokú oktatási intézményei számára versenyt hirdetett "Ki tud többet a pénzügyekről?" címmel.
A Bocskai István Gimnázium és Szakközépiskola 10. kg (közgazdasági orientációjú) osztályának csapatát neveztük a versenyre (Galyas Andrea, Gombos Bernadett, Kurmai Kinga, Lukács Dorina, Mika Viktória, Tar Evelin).

Bővebben...
 

A szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium pályázatot hirdet az alábbi munkakör betöltésére:
magyar nyelv és irodalom-bármely szakos középiskolai tanár
A feladatellátás helye: 3900 Szerencs Ondi út 1.
Állás betöltésének ideje: azonnal
jelentkezés:
A Bocskai István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium 3900 Szerencs Ondi út 1. címre vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, Dr.Gál András igazgató részére küldött pályázattal.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 22