Iskola
Ma 2024. 4. 20, szombat, Konrád, Tivadar napja van.
Holnap Konrád napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról

Fizika érettségi mérések leírása 2017

 

altÉvtizedes hagyomány, hogy minden évben megválasztjuk a nevelőtestület véleménye alapján magunk közül azt a pedagógust, aki nemcsak az adott évben, de évekre visszamenőleg is kimagasló munkát végez az iskolában.
A 2021/2022. tanév kiváló tanára Reményi Szabolcs igazgatóhelyettes kolléga lett. Sok szeretettel gratulálunk, és további eredményes munkát, jó egészséget kívánunk neki.

Bővebben...
 

Dobogós helyezés az OTP Bank által hirdetett versenyen

2010 szeptemberében az OTP Bank Északkelet-magyarországi régiója öt megye (Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye) középfokú oktatási intézményei számára versenyt hirdetett "Ki tud többet a pénzügyekről?" címmel.
A Bocskai István Gimnázium és Szakközépiskola 10. kg (közgazdasági orientációjú) osztályának csapatát neveztük a versenyre (Galyas Andrea, Gombos Bernadett, Kurmai Kinga, Lukács Dorina, Mika Viktória, Tar Evelin).

Bővebben...
 

A szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium pályázatot hirdet az alábbi munkakör betöltésére:
magyar nyelv és irodalom-bármely szakos középiskolai tanár
A feladatellátás helye: 3900 Szerencs Ondi út 1.
Állás betöltésének ideje: azonnal
jelentkezés:
A Bocskai István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium 3900 Szerencs Ondi út 1. címre vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, Dr.Gál András igazgató részére küldött pályázattal.

 

alt2022. május 26-án valamennyi 14. évfolyamos tanulónk – 16 fő – sikeres szakmai vizsgát tett Sátoraljaújhelyben. A Gazdálkodás és menedzsment ágazaton végzett tanulók vizsgaeredménye 4,19 volt. Ők az első Szakmajegyzék szerint vizsgázó tanulóink, akik a következő osztályoknak teljesítményükkel és emberségükkel igen magasra tették a mércét. Szeretettel gratulálunk nekik, reménykedve boldogulásukban.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 22