Iskola
Ma 2024. 7. 27, szombat, Olga napja van.
Holnap Szabolcs napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról

alt2022. június 16-án tartottuk tanévzáró ünnepségünket. Gazdóf Miklósné igazgatóhelyettes felidézte a tanév legfontosabb iskolai és hitéleti rendezvényeit. Ezután a statisztikai kimutatások következtek: a sok-sok nyelvvizsgázó, a versenyeredmények, a hiányzások, osztályátlagok. Örvendetes, hogy az iskola tanulmányi eredménye 4,15 lett. A 465 tanuló közül 73 tanuló ért el jeles vagy kitűnő eredményt. Jutalomkönyvüket Jakab Tamás igazgató úrtól vehették át. Az örömteli pillanatok és a nyárra vonatkozó intelmek után rövidesen elhangzott a bűvös mondat: „Ezzel a 2021/2022. tanévet bezárom.” Az iskolai tanévzáró után szentmisén vett részt a gimnázium közössége.

Bővebben...
 

Dobogós helyezés az OTP Bank által hirdetett versenyen

2010 szeptemberében az OTP Bank Északkelet-magyarországi régiója öt megye (Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye) középfokú oktatási intézményei számára versenyt hirdetett "Ki tud többet a pénzügyekről?" címmel.
A Bocskai István Gimnázium és Szakközépiskola 10. kg (közgazdasági orientációjú) osztályának csapatát neveztük a versenyre (Galyas Andrea, Gombos Bernadett, Kurmai Kinga, Lukács Dorina, Mika Viktória, Tar Evelin).

Bővebben...
 

A szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium pályázatot hirdet az alábbi munkakör betöltésére:
magyar nyelv és irodalom-bármely szakos középiskolai tanár
A feladatellátás helye: 3900 Szerencs Ondi út 1.
Állás betöltésének ideje: azonnal
jelentkezés:
A Bocskai István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium 3900 Szerencs Ondi út 1. címre vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, Dr.Gál András igazgató részére küldött pályázattal.

 

altÉvtizedes hagyomány, hogy minden évben megválasztjuk a nevelőtestület véleménye alapján magunk közül azt a pedagógust, aki nemcsak az adott évben, de évekre visszamenőleg is kimagasló munkát végez az iskolában.
A 2021/2022. tanév kiváló tanára Reményi Szabolcs igazgatóhelyettes kolléga lett. Sok szeretettel gratulálunk, és további eredményes munkát, jó egészséget kívánunk neki.

Bővebben...
 

 

„Szép Magyar Beszéd” verseny országos döntőjén Kazinczy díjat kapott Kalina Zsófia (10.H), felkészítő tanára Hutka Józsefné. Az országos fordulóban különdíjat kapott Tóth Réka, Gazdóf Miklósné tanítványa.

 

Tompa Mihály megyei szavalóverseny: I. helyezett Oleár Viktória (8.H), különdíj Rubi Kinga (8.H), felkészítő tanáruk Hutka Józsefné.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 22