Iskola
Ma 2024. 3. 2, szombat, Lujza napja van.
Holnap Kornélia napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról

 A felvételi előkészítőn érdeklődtek a szakgimnázium tantárgyairól:

  • Gépírás gyakorlata
  • Számítástechnikai alkalmazások az ügyfélszolgálatban
  • Ügyfélszolgálati kommunikáció
  • Ügyfélszolgálati kommunikációs gyakorlat
  • Ügyfélszolgálati ismeretek
  • Ügyfélszolgálati gyakorlat
  • Levelezési gyakorlat az ügyfélszolgálatban
  • Dokumentum- és adatkezelés az ügyfélszolgálatban
Bővebben...
 

altA jól sikerült Gála után a Premier AMI szerencsi diákjai 2022. június 3-án Debrecenbe kirándultak. Az úti cél az Agóra, a Tudományos Élményközpont volt.
Csodás környezetben interaktív játékokkal töltötték a diákok a délelőttöt. A háromszintes modern épület laboratóriumaiban a tanulók bepillanthattak a fizika, kémia, orvosbiológia, hidrobiológia, botanika, környezettudomány és a robotika rejtelmeibe; a csillagdában tanulmányozhatták az égi jelenségeket. Az interaktív térben több mint negyven tudományos játékot, illetve interaktív eszközt lehetett kipróbálni: találkozhattak Öveges professzor Heki kutyájával, megfejthették jó néhány illúzió titkát, próbára tehették reflexeinket, és utat kerestek a végtelennek tűnő Tükörlabirintusban.
Majd egy játékos kémiaórán vettek részt, ahol a folyékony nitrogénnel látványos kísérleteket figyelhettek meg, mint a lufi megfagyasztása és kiolvasztása, a kis kupak ledurrantása a flakonról és egy zenésztársuk kezének leöntése folyékony nitrogénnel, anélkül, hogy bármi baja történt volna. Diákjaink élményszerűen és interaktívan tanulhattak.
A játékos múzeumlátogatást a helyi arborétum megtekintésével zárták a Premieres diákok. Jövőre újabb csodás helyszínre kirándul a csapat.

Bővebben...
 

Csecsemőgondozási versenyen területi első helyezett lett, a megyei versenyen 3. helyezést ért el a Csorba Nóra, Tóth Adél, Kiss Tamara (9.H) összetételű csapat.

Elsősegélynyújtás versenyen a területi forduló megnyerése után a megyei versenyen 4. lett a Tóth Gréta, Tóth Anita, Kecskés Edit, Imre Nikolett, Szilágyi Bernadett 11. A osztályos diákokból álló csapat.

Mindkét csapat felkészítője: Szabóné Szentléleki Terézia iskolai védőnő.

Bővebben...
 

alt2022. március 7-11. között került megrendezésre a Pénz7 elnevezésű Pénzügyi és Vállalkozói Témahét. A programhoz természetesen iskolánk is csatlakozott. Az adott héten minden osztályban legalább egy tanórán kiemelt hangsúlyt kapott a diákok pénzügyi és vállalkozói ismereteinek fejlesztése, bővítése.
A felsősök „Zsebedben a jövőd” címmel a megtakarításokkal és „Játsszunk bankot!” címmel a pénzügyi tervezéssel ismerkedtek meg, a középiskolás diákok hasonló témakörben egy testvérsuli-találkozó pénzügyi tervét készítették el.
A szakképzésben tanuló 13. és 14. évfolyamosok az „InnoVÁL(L)–Vállalkozz Okosan” vállalkozói témarész keretein belül a „Közösségi média marketingje” témakörrel foglalkoztak.


Pórné Nagy Katalin
közgazdásztanár

Bővebben...
 

Az én hibám miatt tévesen hangzott el a tankönyvek leadásának határideje.
Természetesen a szóbeli érettségi vizsgát követően kell leadniuk a végzős diákoknak az ingyen kapott tankönyveket.

Sikeres felkészülést kíván:
Bodnár György
igazgatóhelyettes

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

5. oldal / 22