Iskola
Ma 2024. 3. 2, szombat, Lujza napja van.
Holnap Kornélia napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról

 altalt

alt2021. szeptember 1-jén tartotta az intézmény tanévnyitó ünnepélyét. Jakab Tamás igazgató úr 20 osztály közel 500 tanulójának reggel 8.00 órakor nyitotta meg a 2021-2022-es tanévet. Külön üdvözölte a bejövő 7. és 9. évfolyamosokat, valamint a szakmát tanuló 13. évfolyamos tanulókat.
Az ünnepélyes alkalom után tanévnyitó szentmisén vettek részt a tanulók, ahol Szarvas Péter atya tanév eleji gondolatait, tanácsait fogadhatták meg az egyházi intézmény diákjai.
 

Bővebben...
 

Augusztus 28-án tartottuk évnyitó ünnepélyünket a Bocskai István Katolikus Gimnáziumban.
Az ünnepélyes rendezvényen Dr Gál András PhD igazgató ismertette az új tanév változásait a fenttartóváltással kapcsolatban, illetve köszöntötte az első Bocskais tanévüket megkezdő 169 tanulót. Az igazgatói köszöntő után Koncz Ferenc polgármester illetve Darvas László kanonok úr üdvözölte a megjelenteket. Az évnyitó zárásaként Dr. Ternyák Csaba egri érsek tolmácsolta köszöntő gondolatait a megjelenteknek és áldotta meg a gimnázium alulájában állított "Áldást Adó Krisztus" szobrot.

Bővebben...
 

alt2021. október 1-jén tartotta intézményünk a végzős tanulók szalagavató ünnepségét. A 4 végzős osztály 88 tanulója viseli októbertől azt a megszentelt szalagot, amellyel bizonyíthatják, hogy önállóságukkal, kitartásukkal méltóak a felnőtté válás eme jelképére. Jakab Tamás igazgató úr beszédében küzdésre és álmaik megvalósítására szólította a diákokat.

Bővebben...
 

 

Varga László Bánk ebben az évben érettségizett a szerencsi Bocskai István Gimnáziumban. A csendes, szerény diáknak idén ért be többévnyi szorgalmas munkájának a gyümölcse, egymás után több, igen jelentős elismerésben is részesült.


A sikersorozatot az Országos Szabó Magda Esszéíró Pályázaton elért első helyezése nyitotta meg. Ez a verseny kétfordulós volt: az első fordulóban az otthon készített pályaművet bírálta el a tekintélyes szakemberekből álló zsűri, majd a behívott legjobbaknak Debrecenben, szóban kellett bizonyítaniuk tudásukat. A bíráló bizottság Varga László Bánkot találta a legjobbnak, így ő kapta az ezért járó értékes díjakat.

A díjak egyike egy itáliai utazás volt. Az utazás során a „kötelezően” megtekintendő látványosságok mellett behatóan tanulmányozta a Falconieri Palotát, a Római Magyar Akadémia székhelyét.
Tehetséges diákunk eközben nem hanyagolta el tanulmányait, ennek eredményeképpen a felvételi eljárásban olyan kiemelkedő eredményt ért el, melyet a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának Tanácsa
Miskolci Jogi Kari Primus Ösztöndíjjal ismert el.
Gratulálunk egykori diákunknak, eredményekben gazdag egyetemi éveket és további sikeres versenyeket kívánunk Varga László Bánknak.
 

 

 
Iskolánk osztályai 2021-2022

alt

 

 

osztály osztályfőnök pótosztályfőnök létszám
7.H Visontai Anita Erdélyiné Mészáros Erika 17
8.H Szegedi Anikó Bodnár Györgyné 27
9.H Illésy Lászlóné Homovics Zsuzsa 21
10.H Darai Enikő Szemán Artúr 17
9.A Reményiné Járai Katalin Vízkeleti Fanni 31
9.B Daruka Róbert Takács Fanni 29
9.R Kecskés Evelin Magda Gábor 26
9.T Árvai Zsolt Tóthné Tar Evelin 20
10.A Jurák Józsefné Visóczkiné Tóth Henrietta 32
10.B Novákné Váradi Judit Stevlik Csilla 24
10.R Szemán András Répási Erika 25
11.A Szegedi Mária Somoskőiné Hauschel Dóra 33
11.B Magyar Anett Bodnár Éva 34
11.R Taracközi Katalin Balázs Beáta 24
12.A Kocsis József Szárnya Zoltán 30
12.B Braun Csaba Sebestyén Amália 17
12.C Pórné Nagy Katalin Éliás Balázs 13
12.R Endrész Tamás Czibere Gergő 28
13.V Kovács Judit Dr.Potvorszki Gábor 11
14.V Gergely Lászlóné Egeresiné Gáliczki Szilvia 16

 

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 22