Iskola
Ma 2024. 4. 24, szerda, György napja van.
Holnap Márk napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról

Kérjük, hogy adója 1%-ával támogassa a Bocskai István Gimnázium Alapítványt Adószám: 18412877-1-05

 

Intézményünkben már több alkalommal rendeztek földrajzi konferenciát, amelyeken megjelentek a tudományos élet jeles képviselői. A résztvevők színvonalas előadásokat hallgathattak meg, különös tekintettel szűkebb hazánkra, Tokaj-Hegyaljára. Képeink a legutóbbi konferencián készültek.

 

 

 

 alt

 

altRövid készülődés előzte meg december 6-át, Mikulás napját. Tanulóink - bár lassan felnőnek - örömmel csöppennek vissza  a gyermekkor világába, szeretnek játszani, bohóckodni és egy kicsit megviccelni egymást.
A nap folyamán a 12-esek vették át az irányítást, akik a télapó utasítására tréfálták meg a 9-eseket. Utóbbiak már hetek óta viselték magukon a megkülönböztető táblát, hódolva ezzel a felsősöknek. E napon dicshimnuszt zengtek a tizenkettedikeseknek, akik hálaképpen igen mókás ügyességi feladatokat eszeltek ki nekik: volt itt lisztfújás, almaevés, közlekedés csúszós terepen, kisbiciklizés stb.

Bővebben...
 
altEbben az évben a mezőkövesdi Szent László Plébánia és a Széchenyi István Katolikus Középiskola közösen meghirdetett egy „250 éves a Szent László templom” elnevezésű egyházmegyei katolikus iskolák tanulóinak szóló hittanversenyt, amelyen a szerencsi Bocskai István Gimnázium három tanulója, Bodnár Gergely, Zahuczki Zsuzsanna és Reményi Edit vettek részt. A megmérettetés összesen három fordulóból állt. Az utolsó, záró része a plébánián volt, amely során nemcsak tudásukat, hanem kreativitásukat, közösségben való gondolkodásukat és gyorsaságukat is megmutathatták a diákok. Végül a mi csapatunk hozta el az első díjat. Istennek legyen hála!
Gratulálunk!
 
Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 22