Iskola
Ma 2024. 4. 26, péntek, Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Az iskoláról

 alt

 

altA 2018/2019-es tanévben évfolyamonként vettünk részt a tanévnyitó szentmisén. Plébános úr minden évfolyam számára megtalálta azt a központi gondolatot, amelyet a tanulók a tanév során vezérfonalnak tekinthetnek. Kiemelt szimbólum volt a „vadludak vonulása”, ahol a vezér viszi a jó, követhető úton a csapatot magával. Viszont ne veszítsük szem elől azokat az éppen gyengélkedő, segítségre szoruló társakat sem, akik felkarolásra, istápolásra szorulnak. Együtt, közös célért küzdve, becsülettel és tisztességgel, jósággal és szeretettel haladjunk azon a hosszú úton, amely a 9. évfolyamtól elvezet a 12. évfolyam sikeres befejezéséig. Ehhez kértünk erőt, egészséget és Isten áldását.
Gazdóf Miklósné
igh.

Bővebben...
 

altA hosszú, forró nyár végén 2018. augusztus 31-én, pénteken került sor a Bocskai István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium 65. tanévének megnyitójára. A Himnuszt a diákok és tanáraik együtt énekelték, melyet Takács Zsanett 11. A osztályos tanuló szavalata és Danyikó Dorka 12. A osztályos tanuló éneke követett.

Dr. Gál András igazgató úr köszöntötte a megjelent vendégeket, szülőket, pedagógusokat, tanulókat. Külön üdvözölte az új 7. és 9. évfolyamos tanulókat, akiknek mielőbbi beilleszkedést és eredményes, boldog „Bocskais létet” kívánt. Tájékoztatta a diákokat a személyi változásokról, a nyár folyamán végzett felújításokról, ismertette a tanév kezdésével kapcsolatos tudnivalókat, majd a 2018/2019-es tanévet hivatalosan is megnyitotta.
Végezetül Gazdóf Miklósné igazgatóhelyettes az elkészült órarendről és az első hét aktuális teendőiről tájékoztatta a diákokat, majd valamennyi kollégának és tanulónak örömteli tanévkezdést kívánt.
Egeresiné Gáliczki Szilvia
szaktanár
Bővebben...
 

altA Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a hagyományokhoz hűen idén is köszöntötte a szakmában kiváló eredmény elért végzős tanulókat. Az eseményt a népkerti Vigadó Étteremben 2018. június 4-én tartották, ahol Bihall Tamás elnök adta át az emléklapot iskolánk három tanulójának is: Hornyák Noéminek, Kovács Dórának, Sárai Evelinnek, akik a tanév során és a szakmai vizsgán is kitűnő eredményt értek el. Gratulálunk!


Kovács Judit szaktanár/osztályfőnök

Bővebben...
 

 altÜgyintéző titkár (54 346 02) OKJ-s bizonyítványt kapott 13 végzős diákunk 2018. június 1-jén. A vizsga három részből állt: gyakorlati, központi írásbeli és szóbeli tevékenység. A vizsgabizottság négy jeles, hét jó, két közepes minősítésű bizonyítvány állított ki a jelölteknek. Gratulálunk tanítványainknak és sok sikert kívánunk!

 


Kovács Judit
osztályfőnök, szaktanár

Bővebben...
 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

12. oldal / 22