Palyazat
Ma 2023. 3. 25, szombat, Irén napja van.
Holnap Emánuel napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Pályázat
ERASMUS hirdetőtábla

alt 

 
ERASMUS+

 alt

 
A pályázat zárása

altAz iskolánkban zajló Erasmus pályázat záró akkordjaként két kollégánk, Novákné Váradi Judit és Szegedi Mária Romániába utazott. Ezen az utolsó, partnereinkkel való találkozón hivatalosan is lezártuk az elmúlt két év munkáját, mely során rengeteg felejthetetlen élménnyel, tapasztalattal gazdagodtunk és legfőképp olyan országhatárokon átívelő barátságokra tettünk szert, amelyek talán a legnagyobb kincsei ennek a programnak.

Bővebben...
 
Pillanatképek…

altA kétéves munka lassan a végéhez ér. Az utazásokon kívül rengeteg itthoni feladatban és rendezvényen is részt vettünk.

Bővebben...
 
ERASMUS+ Projekthét a gimnáziumban

alt2018. áprilisában a mi iskolánk látta vendégül partner iskoláink küldötteit. Egyhetes itt tartózkodásuk alatt, a kötelező feladatokon túl megismertettük velük iskolánk életét, a térség látnivalóit, értékeit. Az utazásokon túl számos háttér programot is szerveztünk diákjainknak a program keretein belül. Például előadást, plakáttervező versenyt, kiállítást, vetélkedőt, stb. a témával kapcsolatban.
Vendégeink visszajelzése nagyon pozitív volt, elismerően nyilatkoztak programjainkról és az iskoláról egyaránt.

Szegedi Mária
angol nyelvtanár, projekt koordinátor

Bővebben...
 
Erasmus + Bocskaisok Portugáliában

altKét tanárunk, Tóth Éva és Répási Erika, valamint öt diák, Danyikó Dorka, Kovács Alexandra, Juhász Vince, Szepesi Bennó és Pálinkás Petra képviselte gimnáziumunkat Portugáliában, Ourémben az Erasmus program keretén belül, amelyet tavaly nyert iskolánk.
Az utazás 2018. március 11-én vasárnap vette kezdetét. A két és fél órás repülőutat követően Portugália fővárosában, Lisszabonban landoltunk. A lisszaboni repülőtértől egy két órás út vezetett egy kis városba, Fatimába, ahol egy három csillagos hotelben szállásoltak el minket, illetve román és török partnereinket.
Az első nap megismertük Ourem-et, ahol az ott töltött hét során a programok döntő többsége zajlott. A bemutatkozás után vegyes csoportokba rendeződtünk, majd megkezdtük a munkát. Volt, akiknek szótárt, másoknak kalendáriumot kellett készíteni.

Bővebben...