Sport
Ma 2024. 3. 19, kedd, József napja van.
Holnap Klaudia napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Sport
Sport
Dobogós helyezések a Karate Diákolimpián

alt2022. április 30-án került megrendezésre Százhalombattán a XIII. IPPON SHOBU KARATE DIÁKOLIMPIA melyen két bocskais diákunk remek eredményt ért el. Vojtkó Fruzsina 9.b osztályos tanuló az V.cs Kata kategóriában II. helyezést, míg Kanalas Patrik 8.h osztályos tanuló IX. kcs Kumite kategóriában III. helyezést ért el.
2022. május 14-én Debrecenben Turcsányi Balázs 11.r osztályos tanulónk a KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA résztvevőjeként az előkelő II. helyezést érte el Junior korcsoport Kumite 80kg-os kategóriában.
Gratulálunk mindhárom versenyzőnek az eredményes szerepléshez és további sok sikert kívánunk!

Bővebben...
 
LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPA ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT ZALAEGERSZEG

alt2022. május 27-29 között Zalaegerszegen, az ifjúsági sportcentrum műfüves pályáin a kispályás labdarúgás Diákolimpia országos döntőjén vett részt labdarúgó fiú csapatunk. Az előzőleg megnyert Megyei döntő után meghívást kaptunk az országos döntőre, ahol rajtunk kívül még 19 csapat vehetett részt.
A sorsolás után Nagykanizsa, Eger, Pilisvörösvár, Celldömölk, csapataival kerültünk egy csoportba. Ahol sikerült a 3. helyet megszereznünk, majd a helyosztók után tisztes helytállással a 11. helyet érte el csapatunk.
Így az országos versenykiírásban 245 indulóból iskolából a 11.helyet szereztük meg.
Csapat tagjai: Árvai Viktor, Czili Ábel Péter, Dienes László(kapus), Dienes Tamás, Kántor Dániel, Matisz Milán, Németh Nándor, Szaniszló Bálint, Szemán Titusz Bálint, Takács Norbert.
Góllövők: Árvai Viktor: 10, Dienes Tamás: 6, Kántor Dániel: 3, Matisz Milán: 3, Czili Ábel: 2 Szaniszló Bálint: 1 
Gratulálok a csapatnak a tisztes helytállásért, az elért eredményhez!

Bővebben...
 
Hahó Bakancsosok!

altIdén másodszor kötünk bakancsot ezen a hétvégén. Mi, a három főbakancsos, Amália Sebestyén tanárnő, Magda Gábor és Balazs Elias tanár urak azt találtuk ki, hogy ezúttal a lakóhelyünk közvetlen környezetét járjuk be. November 20-án szombaton reggel 8-kor gyülekezünk a szerencsi vasútállomáson, hogy a 08.17-kor induló és Golopra menő piroska vonattal átruccanjunk Golopra, gyaloglásunk kezdőpontjára. A táv körülbelül 10-11 kilométer. Útvonalunk a golopi kastélyt, a Somos tömbjét, a Gárdonyi-tetőt, a Fekete-hegyet és az Aranka tetőt is érinti, hogy aztán a kora délutáni órákban már a szerencsi Halász Cukrászdában pótoljuk az elégetett kalóriákat. A jó túraidőt mi szervezők már megrendeltük! Rajtatok a sor, hogy a három szervező tanár valamelyikénél, vagy osztályfőnökötöknél feliratkozzatok az induló listára. Várunk Benneteket! Ha bármi kérdésetek merülne fel, ne habozzatok megkeresni a szervezőket!

Bővebben...
 
Sarudon táboroztak

altNovember 5-6-án az iskola fiú kosárlabda csapata a sarudi ifjúsági táborban csapatépítő, csapatösszetartó foglalkozáson vett részt. A csoport kísérői Endrész Tamás és Daruka Róbert pedagógusok voltak.
A tábor célja az volt, hogy a következő héten megrendezésre kerülő kosárlabda megyei döntő előtt az itthoni, megszokott környezetből kiszakadva készüljenek testileg és lelkileg a megmérettetésre. A csapatkohézió erősítése legalább olyan fontos szerepet kapott, mint a taktikai megbeszélés és a korábbi mérkőzések elemzése. A Tisza-tó partján sétálva vidám beszélgetések zajlottak, a táborba visszaérve jó hangulatú ping-pong és csocsó meccseket játszottunk. A fiúk még az önálló éjszaki focira is „beneveztek”.
Összességében egy tartalmas, jó hangulatú csapatépítő hétvégét tudhatunk a hátunk mögött, melynek reményeim szerint jó hatása lesz a csapat későbbi eredményeire, munkájára.

Endrész Tamás
edző

alt

Bővebben...
 
"Jót szakítottunk" a Junior Országos Súlyemelő Bajnokságon

alt2021. október 16-án Szombathelyen arattak győzelmet iskolánk tanulói a Súlyemelő Szakosztály képviseletében. Fábián Léna 9. H osztályos serdülőként Junior Országos Bajnok lett 131 kg egyéni csúccsal a 76 kilogrammos súlycsoportban.
Társa, Morvai Balázs Örs 10. A osztályos tanuló az 5. helyen végzett 170 kg összteljesítménnyel a 67 kilogrammosok korcsoportjában. Edzőjük Fekete Diána és Morvai Zoltán.
Gratulálunk a szép eredményhez és a felkészítők sikeres munkájához!

Bővebben...
 
Haditorna2021

Ismét a dobogó legfelső fokán a Haditorna  verseny megyei fordulóján


2021. október 6-án az Országos Haditorna Verseny megyei fordulójában a Bocskai 12. R osztályos (rendészeti tagozatos) tanulói ismét győzedelmeskedtek. A megye 20 iskolájának 24 csapata közül az erős mezőnyben sikerült a legjobb teljesítményt nyújtaniuk.  Az I. helyezést elért csapat tagjai: Kádas Kristóf, Kovács Kornél, Mészáros Ákos és Tóth Gergő, a felkészítő kollégák Czibere Gergő, Kocsis József, Éliás Krisztián és Takács Krisztián voltak. Gratulálunk a szép eredményhez. Külön jutalomként -  az országos versenyre történő felkészülésükhöz – a Miskolci Honvédség felajánlotta segítségét.

Bővebben...
 
Ismét dobogón a Bocskai csapata a „Manderka” hegyi körversenyen

alt2021. szeptember 27-én Sajókápolnán rendezték meg a Manderka hegyi honvédelmi körversenyt, melyet a Debreceni Honvéd Sportegyesület hirdet meg már több éve. Iskolánk 2 csapatot indított, akik elhozták az előkelő 1-2. helyezést. Az akadályok leküzdése után – honokzsák-cipelés, lövészet, célba dobás, gerelyhajítás – büszkén álltak a dobogóra. Az I. helyezett csapat tagjai: Gál Bettina, Mészáros Ákos, Kádas Kristóf. A II. helyezett csapattagok: Novák Panni, Dienes Tamás és Dienes László. Tartalék ember Kántor Dániel volt. A felkészítő Czibere Gergő tanár úr volt. Egyéni versenyszámban Dienes Tamás különdíjban részesült. Gratulálunk a rendészetis tanulóknak! 

Bővebben...
 

Európai Diáksport Nap a Bocskai István Katolikus Gimnázium és Technikumban.
Szeptember 24-én iskolánk is csatlakozott az Európai Diáksport Napja rendezvényhez.
A közös bemelegítést követően, a rendészeti tagozatos tanulók a 2021 méter futással kezdték a programot. A tanulók több egyéni és csapat sportág közül választhattak. A kültéri pályákon a floorball, kispályás foci, streetball míg a tornateremben röplabda bajnokság zajlott.
Az aulában asztalitenisz, míg a konditeremben erősember versenyt rendeztünk. A spinning, a jóga és a modern tánc főleg a lányok megmozgatására szolgált, de a 8 kilométeres túrára is hozzávetőleg 100 fő jelentkezett.
Szerencsére az időjárás is kedvezett a programok megvalósításához. A tanulók egy jó hangulatú napot tölthettek el együtt az iskolában, amely kiváló közösségépítő tevékenységnek bizonyult. Öröm volt látni sokak arcán a mosolyt.

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 2