Sport
Ma 2024. 4. 20, szombat, Konrád, Tivadar napja van.
Holnap Konrád napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Sport
Sport
Bocskai kupa

alt2018. szeptember 30-án megrendezésre került iskolánkban „Bocskai kupa” elnevezésű fiú kispályás labdarúgó torna 9 csapat részvételével. A kupa a diákönkormányzat szervezésében zajlott. A tornán csak a gimnázium diákjai vehettek részt osztályonként 5+1 fős csapatokat alkotva. Más osztályokból való átigazolás is megengedett volt. A mérkőzések két pályán zajlottak: a műfüves és az újonnan átadott kézilabdapályán, 2 x 5 perces mérkőzésekkel. A torna első három helyezettje oklevél, érem, kupa díjazásban részesült.
A torna helyezettjei:
1. 12. R „Sevilla Sekanál”
2. 12. C „Elite Farkasok”
3. 12. R „Etil Alakulat”
A győztes csapat tagjai: Négyesi Péter, Lencsés Ábel, Sváb Martin, Vámosi Árpád, Rohály Roland, Csengő Krisztián, Kostyánszki Sándor.
A tornán egyéni díjazásban részesült Horvát Erik (legjobb játékos), Fridrik Roland (legjobb kaspus), Kiss Sándor (gólkirály) személyében.

Bővebben...
 
Kosarasaink a nyáron is formában tartották magukat

altIskolánk fiú kosárlabda csapata augusztus 21. és 24. között napközis edzőtáborban vett részt Endrész Tamás vezetésével. A gimnázium tornatermében megtartott edzéseken a 13 fiatal játékos technikai, taktikai és kondicionális képzése folyt. A tanév során rendszeres edzéseken dolgozunk a további fejlődésen, és bízunk az idei év diákolimpiai versenysorozatában való sikeres szereplésben.

Bővebben...
 
6. korcsoportos fiú Kosárlabda Diákolimpia Országos selejtező

Bocskai István Katolikus Gimnázium – Krúdy Gyula Gimnázium (Nyíregyháza) 35 : 68
A 2017/2018-as tanév 6. korcsoportos Kosárlabda Diákolimpia Megyei Döntőjén Tiszaújvárosban a második helyet szereztük meg, így az országos selejtezőn egyenes kieséses rendszerben folytathattuk a versenyt. Ellenfelünk a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium csapata lett, akivel hazai pályán 2017.11.30-án játszottunk. Tudtuk, hogy nehéz, küzdelmes mérkőzés lesz, hiszen ellenfelünk nálunk jóval magasabb szerkezetű és rendkívül jó fizikumú játékosokból álló csapat. A különbséget figyelembe véve sem kell szégyenkeznünk. A srácok küzdöttek, hajtottak, megtették, ami tőlük telik, ráadásul Asszú Áront is nélkülöznünk kellett rérdsérülése miatt.
Gratulálok a fiúknak!

Endrész Tamás
 

 
Tokaj_2016_június

A tanév utolsó kirándulásán jártunk Tokajban. Megtudtuk mi a különbség kajak és kenu között, eveztünk a Bodrogon és meglátogattuk az árterét. Gyönyörködtünk a madarak röptében ( jégmadár, szürke gém, kócsag, dankasirály) és a növények világában ( vizitök, sulyom, kolokán, vizililiom - tavirózsa). Gazdag, szép nyarat mindenkinek és a nyár végén újra megnézzük a Bodrogot!

Bővebben...
 
Tatra_2016_majus

Május 13-14-én egy kis csapattal voltunk kirándulni a Felvidéken. Jártunk a Szlovák Paradicsomban (Sucha Bela) és a Magas Tátrában (Zöld-tó 1551m). Az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, de ez a mi jókedvünket nem rontotta és a képek magukért beszélnek. Reméljük mindenki élményekben gazdagodva tért haza, és örömmel tekint vissza erre a kirándulásra.

Bővebben...
 
Tátrai kirándulás

Február 12-én és 13-án a Tátrában túráztunk. Az éjszakát Nova Lesnán töltöttük, másnap finom reggeli után indultunk a túrának. Sose látott nagy hóban túráztunk, a hangulat a maximumon volt. Köszönjük a lehetőséget és minden segítséget, ami lehetővé tette ezt a feledhetetlen kirándulást. Szerintem erre még nagyon sokáig emlékezni fogunk. (a túrázók  )
 

Bővebben...
 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 2