9_evfolyam
Ma 2022. 12. 2, péntek, Melinda napja van.
Holnap Ferenc napja lesz.
Az általad nézett oldal: Címlap Felvételi 9. évfolyam
9_evfolyam
Ideiglenes felvételi rangsor

Kedves Felvételiző Diákok!
Pontszámításunk a központi felvételi vizsga, a hozott tanulmányi átlagok, a szóbeli elbeszélgetés valamint az erőnléti felvételi eredményén alapul.
Felhívjuk az érintett diákok és szüleik figyelmét, hogy az itt közzétett rangsorok tájékoztató jellegűek. Az a tanuló, aki a Bocskai István Katolikus Gimnáziumon belül több tagozatot is megjelölt, több rangsorban is szerepel, de természetesen csak egy tagozatra nyer felvételt. Ekkor a többi tagozaton elfoglalt helye felszabadul. Azok a diákok kiesnek ebből a rangsorból, akik más iskolát jelöltek meg első helyen és oda veszik fel őket. Az így felszabadult helyek szintén betölthetők lesznek a bennünket első helyen megjelölő, a rangsorban mögöttük álló jelentkezőkkel.
A felvételi eljárás hivatalos eredményéről 2022. április 29-ig írásban tájékoztatjuk a jelentkezőket és az általános iskolájukat.
Iskolánk ideiglenes felvételi jegyzéke ide kattintva érhető el.

 
Tájékoztatás a felvételi időpontokról

 alt

 
Felveteli_tajekoztato_2022

 alt

 
Pótfelvételi

 alt

https://youtu.be/gcuQa-XWiOw

 
Ideiglenes felvételi rangsor a 2021-2022-es tanévre

Kedves Felvételiző Diákok!

Pontszámításunk a központi felvételi vizsga, a hozott tanulmányi átlagok és a szóbeli elbeszélgetés eredményén alapul.

Felhívjuk az érintett diákok és szüleik figyelmét, hogy az itt közzétett rangsorok tájékoztató jellegűek. Sok tanuló a Bocskai István Katolikus Gimnáziumon belül több tagozatot is megjelölt, ezért több rangsorban is szerepel, de természetesen csak egy tagozatra nyer felvételt. Ekkor a többi tagozaton elfoglalt helye felszabadul. Akik más iskolát jelöltek meg első helyen és oda nyernek felvételt, akkor ők is kiesnek a mi rangsorunkból. Az így felszabadult helyek szintén betölthetők lesznek a bennünket első helyen megjelölő, a rangsorban mögöttük álló jelentkezőkkel.

A felvételi eljárás hivatalos eredményéről 2021. április 30-áig írásban tájékoztatjuk a jelentkezőket és az általános iskolájukat.

Iskolánk ideiglenes felvételi jegyzéke ide kattintva érhető el.